Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه گفت: برای الحاق مناطق حاشیه‌ای و روستایی باید با برنامه‌ریزی ورود کنیم.

به گزارش خبرنگار ایمنا، یعقوب حسینی، امروز _سه‌شنبه بیست و پنجم مردادماه_ در هشتاد و سومین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر ارومیه با اشاره به مباحثی در راستای تلاش برای کلانشهر شدن ارومیه و الحاق محلات جدید به شهر، اظهار کرد: به تازگی از منطقه‌ای همراه با برخی از مسئولان بازدید کردیم که شهرداری ارومیه در حوزه رفاهی و خدماتی نیازهای آنها را برآورده نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: باید برای الحاق مناطق حاشیه و روستایی با برنامه‌ریزی ورود کنیم، زیرا بدون برنامه در آینده دچار مشکلاتی خواهیم شد که مانع پیشرفت شهر می‌شود.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه گفت: اختلافات بین دستگاهی با اجرای پروژه‌هایی مانند کمربندی اصلی شهر به وجود آمده که این مشکلات قابل مذاکره است و رفع می‌شود.

وی افزود: لازم است به عنوان سیاست‌گذاران و تسهیل‌گران شهر ارومیه در تمام موضوعات با دید مثبت و سازنده ورود کنیم تا مشکلات شهر و شهروندان را رفع کنیم.

کد خبر 596910

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شورای ششم مدیریت شهری شورای شهر ارومیه شهرداري اروميه عضو شورای شهر ارومیه الحاق روستاها به شهر برنامه ریزی شهری حاشیه شهرها طرح الحاق طرح تفصیلی شهر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهر ارومیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۶۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی ۱۶۷ شعبه اخذ رأی در مرحله دوم انتخابات در ملایر

استاندار همدان گفت: پیش‌بینی می‌شود که در این دور از انتخابات، ۱۶۷ شعبه اخذ رأی فعال باشند که شامل ۱۰۱ شعبه ثابت و ۶۶ شعبه سیار است. از این تعداد، ۷۹ شعبه در مناطق شهری و ۸۸ شعبه در مناطق روستایی مستقر خواهند شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، علیرضا قاسمی‌فرزاد در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در شهرستان ملایر به صورت تمام الکترونیک انجام خواهد شد.

وی بیان کرد: در تاریخ بیست و یکم اردیبهشت‌ماه، دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در 15 استان، از جمله استان همدان برگزار می‌شود.

استاندار همدان عنوان کرد: پیش‌بینی می‌شود که در این دور از انتخابات، 167 شعبه اخذ رأی فعال باشند که شامل 101 شعبه ثابت و 66 شعبه سیار است. از این تعداد، 79 شعبه در مناطق شهری و 88 شعبه در مناطق روستایی مستقر خواهند شد.

قاسمی فرزاد مطرح کرد: در دور اول انتخابات، چه در انتخابات مجلس شورای اسلامی و چه در انتخابات خبرگان رهبری، چهار مولفه اساسی مورد تأکید مقام معظم رهبری همچون مشارکت حداکثری، رقابت، امنیت و سلامت، مورد توجه قرار گرفته و اجرا شد.

استاندار همدان با بیان اینکه این چهار اصل همچنان به عنوان معیارهای اصلی برای برگزاری انتخابات در نظر گرفته شده‌ است گفت: حضور پرشور مردم در دور دوم انتخابات ملایر به منظور برگزاری رقابتی قابل تحسین همراه با امنیت همانند دور اول چشمگیر خواهد بود.

انتهای پیام/

 

 

 

دیگر خبرها

  • فرهنگ‌سازی با برنامه‌ریزی آموزش و پرورش انجام شود
  • پیش‌بینی ۱۶۷ شعبه اخذ رأی در مرحله دوم انتخابات در ملایر
  • جابه‌جایی منطقه حاشیه‌نشین تبریز در اولویت کاری است
  • اجرای ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مازندران
  • لزوم ایجاد کمربند سبز در اطراف شهر برای جلوگیری از حاشیه نشینی
  • فرایند الحاق زمین به محدوده ۲۰ روستای دشتستان انجام شد
  • حاج شیخ غلامرضا حسنی نماد هویت و تاریخ مجاهدات در شهر ارومیه است
  • راه‌اندازی بازارهای روز، راهکار ساماندهی سد معبر و مشاغل مزاحم شهری در ارومیه
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات